Schedule of Events: At-A-Glance

Download Schedule of Events: At a Glance
Time Tuesday Time Wednesday Time Thursday
7:00 AM –
3:00 PM
Pre-Meeting Workshops 6:00 AM –
8:00 AM
Morning Exercise 6:00 AM –
8:00 AM
Morning Exercise
3:00 PM –
5:30 PM
Town Hall Meeting 7:00 AM –
8:00AM
Continental Breakfast in the
Exhibit Hall
7:00 AM –
8:00 AM
Continental Breakfast
5:30 PM –
7:00 PM
President’s Opening Reception in Exhibit Hall 7:00 AM –
8:00AM
New Member Breakfast 8:00 AM –
9:00 AM
60 Minute Session
    8:00 AM –
9:30 AM
Opening General Session 9:00 AM –
9:15 AM
Break
    9:30 AM – 10:00 AM Coffee Break in the Exhibit Hall 9:15 AM – 10:45 AM 90 Minute Session
    10:00 AM – 11:30 AM 90 Minute Sessions 10:45 AM – 11:00 AM Break
    11:30 AM – 1:00 PM Networking Lunch in the Exhibit Hall 11:00 AM – 12:00 PM 60 Minute Session
    1:00 PM -
2:00 PM
60 Minute Sessions 12:00 PM –
1:15 PM
Networking Lunch in the Exhibit Hall
    2:00 PM –
2:30 PM
Coffee Break in the Exhibit Hall 1:15 PM –
2:45 PM
Final General Session
    2:30 PM –
3:00 PM
30 Minute Sessions 2:45 PM –
3:00 PM
Break
    3:00 PM –
3:15 PM
Break 3:00 PM –
4:00 PM
60 Minute Session
    3:15 PM –
3:45 PM
30 Minute Sessions    
    3:45 PM –
4:00 PM
Break    
    4:00 PM –
5:00 PM
60 Minute Sessions    
    5:30 PM –
7:30 PM
Grand Reception    
Download Schedule of Events: At a Glance