Schedule of Events

Register Now

Time Tuesday Time Wednesday Time Thursday Time Friday
7:00 AM – 12:30 PM Pre-Meeting Workshops 6:00 AM – 7:00 AM Morning Exercise 6:00 AM – 7:00 AM Morning Exercise 8:00 AM – 12:30 PM Post-Meeting Workshops
1:00 PM – 3:00 PM Opening General Session 7:00 AM – 8:00AM Networking & New Member Breakfasts 7:00 AM – 8:00AM Networking Breakfast
3:00 PM – 3:15 PM Break 8:00 AM – 10:00 AM Wednesday General Session 8:00 AM – 9:00 AM Thursday Morning General Session
3:15 PM – 4:15 PM 60 Minutes Sessions 10:00 AM – 11:00 AM Coffee Break 9:00 AM – 9:15 AM Break
4:15 PM – 4:30 PM Break 10:00 AM – 2:00 PM Exhibit Hall Open 9:15 AM – 10:45 AM 90 Minute Sessions
4:30 PM – 5:30 PM 60 Minutes Sessions 10:15 AM – 11:15 AM 60 Minute Sessions 10:00 AM – 2:00 PM Exhibit Hall Open
5:30 PM – 6:30 PM President’s Welcome Reception 11:00 AM – 2:00 PM Exhibit Hall Open 10:00 AM – 11:00 AM Coffee Break
11:15 AM- 11:30 AM Break 11:00 AM – 2:00 PM Exhibit Hall Open
11:30 AM – 12:00 PM 30 Minute Sessions 11:00 AM – 12:00 PM 60 Minute Sessions
12:00 PM – 1:30 PM Networking Lunch & Poster Presentations 12:00 PM – 1:30 PM Networking Lunch & Poster Presentations
1:30 PM – 2:00 PM 30 Minute Session 1:30 PM – 2:00 PM 30 Minute Session
2:00 PM – 2:15 PM Break 2:00 PM – 2:15 PM Break
2:15 PM – 3:45 PM 90 Minute Sessions 2:15 PM – 3:15 PM 60 Minute Sessions
3:45 PM – 4:00 PM Break 3:15 PM – 3:30 PM Break
4:00 PM – 5:00 PM 60 Minute Sessions 3:30 PM – 5:00 PM Closing General Session
5:30 PM – 7:30 PM Grand Reception

Register Now

http://twitter-widget.com/blog/button-html/